Protetică dentară

Protetica
Ce proceduri dentare fac Prosthodontists noastre de specialitate?

Coroane
Poduri
Proteza dentara
Fatetele
Reabilitare completă a gurii
Temporomandibulare mixt (TMJ) / Boala temporomandibulare (TMD)
Palatoschizisului

Ce sunt coroanele de zirconiu?

Coroanele cu zirconiu sunt un tip de coroană ceramică și sunt realizate din dioxid de zirconiu și devin populare în timp. Acest lucru poate fi atribuit rezistenței și durabilității coroanelor de zirconiu. Dar, ca orice alt material disponibil, și coroanele din zirconiu au dezavantajele lor. Coroanele cu zirconiu au un aspect mai opac și, prin urmare, un pic dificil de asortat culoarea cu dintele adiacent.

Ce sunt porțelanul topit cu coroanele de zirconiu?

Pentru a face coroanele de zirconiu mai puțin opace și mai naturale ca aspect, un strat de porțelan este tras peste coroana de zirconiu. Acest lucru servește scopului dublu de rezistență și potrivire a culorilor din porțelan topit cu coroane de zirconiu.

Ce esteceramica presată?

Coroanele ceramice presate sunt o opțiune excelentă pentru a restabili dinții frontali acolo unde estetica este foarte solicitată. Acestea sunt realizate dintr-o tehnică specifică utilizând un model de ceară al coroanei dentare dorite, care este apoi înlocuit cu porțelan topit pentru a forma restaurarea finală. Avantajul major al ceramicii presate este transluciditatea care face ca aspectul restaurării să fie cât mai natural posibil.

Ce este ceramica stratificată?

La fel ca ceramica presată, ceramica stratificată este de asemenea foarte estetică, flexibilă și durabilă. Cu toate acestea, ceramica stratificată are o estetică excepțională, precum și biocompatibilitate în comparație cu orice alt tip de restaurare ceramică. Procesul lor de fabricație este puțin diferit de ceramica convențională, care este responsabilă pentru astfel de proprietăți excepționale.