Estetică dentară / Fațete

Fațete dentare Constanța

Dacă îți dorești un zâmbet hollywoodian sau dacă dinții tăi decolorați te împiedică să-ți trăiești din plin viața, mergi la medicul tău dentist din orașul Constanța, unde suntem experți în plasarea de fațete dentare și îți vom oferi acel zâmbet perfect. Un zâmbet strălucitor îți oferă încredere pentru a te face să ai succes în viața ta profesională. Așadar, vizitați-vă medicul dentist din orașul Constanța pentru schimbarea perfectă a zâmbetului pentru a obține un nou tu.

Ce sunt fațetele dentare și când aveți nevoie de ele?

Furnirele sau laminatele dentare sunt cochilii sau acoperiri foarte subțiri așezate pe dinții naturali pentru a-și schimba forma, dimensiunea și cel mai important, culoarea. Acestea sunt legate sau cimentate la suprafața exterioară a dinților prin rasul unei porțiuni subțiri din partea albă a dinților, numită smalț. Acest lucru se face pentru a se regla în funcție de grosimea furnirului. Odată ce dintele a fost pregătit, se ia o impresie a dintelui, culoarea este potrivită cu dintele adiacent și se fabrică furnirul. Apoi se verifică dacă se potrivește și se cimentează la dinte, se decupează și se lustruiește în cele din urmă. Veți avea nevoie de un furnir dentar în următoarele cazuri- – dacă nu sunteți mulțumit de forma, dimensiunea sau culoarea dinților și doriți să le modificați – dacă doriți albirea instantanee a dinților fără a aștepta ca rezultatele albirii dentare să apară – dacă dinții tăi au o decolorare care nu poate fi decolorată – dacă aveți un spațiu între dinți – dacă aveți așchii sau microfisuri în dinți.

Care sunt diferitele tipuri de fațete dentare?

În mare parte, există două tipuri de fațete dentare. Furniruri compozite și furniruri de porțelan. Fațetele compozite sunt pregătite în cabinetul stomatologic și necesită mai puțin timp pe scaun, în timp ce fațetele din porțelan vor avea nevoie de o altă vizită dentară pentru a fi plasate pe dinți, deoarece sunt pregătite în laboratoarele dentare. În timp ce furnirele compozite se colorează ușor, cele din porțelan nu se colorează și au un aspect mai natural în comparație cu furnirele compozite.


Care sunt avantajele și dezavantajele fațetelor dentare?

Înainte de a opta pentru fațete dentare, discutați cu medicul dentist din orașul Constanța despre avantajele și dezavantajele fațetelor. Avantajele fațetelor dentare sunt următoarele: – fațetele arată ca niște dinți naturali fațetele oferă rezultate instantanee și puteți ieși din cabinetul stomatologic cu un nou zâmbet fațetele pot schimba nu numai culoarea, ci și forma și lungimea dintelui unele dezavantaje ale fațetelor dentare includ: – furnirurile sunt permanente și nu pot fi îndepărtate, dar pot fi înlocuite numai nu puteți obține un furnir dacă aveți obiceiul de a măcina dinții sau de a strânge fălcile, furnirurile se vor fractura sub presiune fațetele sunt scumpe în comparație cu procedurile de lipire dentară și albire a dinților furnirurile nu pot fi albite și au o culoare permanentă Furnirile dentare sunt o opțiune bună atunci când doriți rezultate excelente în cel mai scurt timp posibil. Cu toate acestea, discutați cu medicul dentist despre toate celelalte opțiuni, cum ar fi coroanele dentare, lipirea dentară și albirea, dacă doriți un tratament rentabil și sunteți dispuși să vă pierdeți puțin timp.