Dinți într-o zi

Dinți într-o zi!

Puteți înlocui cu ușurință toți dinții lipsă folosind doar câteva implanturi dentare în loc să optați pentru un singur implant pentru un singur dinte lipsă. De asemenea, dacă aveți deja o proteză completă, dar pierdeți viața din cauza iritării constante a protezelor care vă cad din gură, optați doar pentru implanturi dentare all-on-4 sau all-on-6.


Ce sunt protezele implantare suportate pe 4 și 6 pe implanturi?

Protezele dentare complete care sunt montate și fixate pe patru sau șase implanturi dentare sunt cunoscute sub denumirea de proteze cu implanturi all-on-4 și all-on-6. Acestea sunt protezele hibride care sunt fixate pe implanturile dentare inserate în oasele maxilarului și pot fi îndepărtate numai de către un dentist. Puteți obține acestea pentru maxilarul superior și cel inferior. Le puteți obține chiar dacă aveți pierderea osoasă la nivelul maxilarelor și nici nu veți avea nevoie de o intervenție chirurgicală de mărire a oaselor.

Care este procedura pentru plasarea acestora?

Procedura pentru plasarea unor astfel de proteze este similară cu procedura de plasare a implanturilor dentare. Examenul dentar preliminar va include radiografii pentru a evalua nivelul osos al maxilarului. Ulterior, medicul dentist din orașul Constanța vă va evalua starea dentară actuală și vă va sfătui cu privire la tratamentele pentru afecțiunile gingivale și extracțiile dentare, dacă este necesar. Acest lucru se datorează faptului că o boală a gingiilor va compromite sănătatea implantului dvs. dentar și poate duce chiar la eșecul implantului. Odată terminate, implanturile dentare sunt plasate în osul maxilarului prin intervenție chirurgicală. Numărul de implanturi va depinde de sănătatea osului maxilarului. Medicul dentist va decide dacă aveți nevoie de patru sau șase implanturi dentare pentru a susține protezele. S-ar putea să obțineți protezele permanente plasate imediat pe implanturile dentare sau ar putea fi necesară o perioadă de vindecare între două și șase luni pentru a plasa protezele dentare pe implanturi. Vi se va administra o proteză temporară pentru perioada intermediară. Va trebui să urmați cu atenție toate instrucțiunile medicului dentist pentru a evita complicațiile postoperatorii. Va trebui să mențineți un regim de igienă orală de periaj și ață dentară pentru a preveni contaminarea bacteriană a locului chirurgical. Evitați fumatul și respectați o dietă moale atâta timp cât vă recomandă medicul dentist din orașul Constanța.


Care sunt avantajele și dezavantajele acestor proteze?

Avantajul major al acestor proteze este confortul și senzația naturală pe care le oferă. Toate problemele vorbirii și ale masticării sunt rezolvate de acestea. Nu există nicio îndoială că acestea sunt următorul lucru cel mai bun pentru dinții naturali. Cu toate acestea, un factor precum rentabilitatea este un dezavantaj major și limitează utilizarea unor astfel de proteze. De asemenea, se remarcă și alte dezavantaje, deși sunt temporare, cum ar fi slabă vorbire și dificultăți de adaptare la proteze. Uneori, o infecție bacteriană poate apărea la vederea intervenției chirurgicale și compromite sănătatea implantului dentar. Toate aceste proteze reprezintă o investiție pe termen lung în sănătatea bucală și vă oferă o experiență extraordinară, durând chiar și o viață, dacă este îngrijită.