Chirurgie

Stomatologie Pediatrica

Părinți și copii, bun venit! Ne bucurăm să vă avem cu cei mici alături în clinica noastra. Ne straduim sa facem fiecare vizita la dentst distractivă , deoarece noi credem ca medicina dentara nu trebuie sa fie o experienta neplacuta pentru copilul tau.

De îndată ce se naște copilul, curata gingiile bebelusului dupa fiecare alăptare cu un tifon moale și umed. Fă ca aceasta să fie o parte din rutina ta și de a ii ajuta pe cei mici să construiască o viata intreaga de obiceiuri orale bune.

Ia copilul la dentist imediat ce apare primul dinte de lapte a copilului sau de către prima lui sau a ei zi de naștere. In acest fel, medicul dentist al copilului are o șansă mai bună de a preveni orice probleme dentara.
Ce se întâmplă în prima vizită a copilului?

Prima vizită dentară este la fel de importantă ca și primele sale etape și la fel de importantă ca și primele sale cuvinte. dintii si gingiile copilului tau vor fi verificate pentru semne ale cariilor dentare sau a altor probleme. Pentru a evalua dacă oasele faciale și dinții sunt în curs de dezvoltare în mod corespunzător
Cum ar trebui să se prezinte micutul tau pentru prima vizita sale dentare?

Este important ca părinții să vorbească despre prima intalnire într-un mod pozitiv. Nu folosiți vizitele dentare ca pedepse. La fel, nu lasa pe nimeni să spună copilului povesti de groaza despre dentist.